tisdag 4 mars 2008

(What's the Story) Morning Glory?

Läser i morgontidningen om två tyska armékockar som blandar i sitt eget blod i korven och bjuder in en tredje kock för provsmakning. Då uppdagades tilltaget och kockarna fick sparken för de hade förbrukat sin trovärdighet som kockar... De var stekta på det stället. Men ärligt, hur tråkigt har man och hur är man funtad om man plötsligt börjar tappa sig själv på blod som man blandar i korven? Fick mig osökt att tänka på den tyske kannibalen som annonserade efter någon som ville donera och äta upp sin egen penis tillsammans med honom. Sen dödade han penisdonatorn och åt upp resten av kroppen. Och när det är sånadäringa bilagor om brott och straff i olika tidningar, så är det alltid något fruktansvärt brott som hänt i något hörn av Tyskland. Varför händer det så mycket sånt konstigt i Tyskland??? Vad är det egentligen med den tyska luften? Ni som är på väg att komma och hälsa på i V och ta er dit med tåg, går det möjligtvis att ta en omväg och inte passera T...? ;-)

Dotra förra året på X2000, sträckan Stockholm-Malmö.
Tåg är fantastiskt. Men som sagt, undvik T om möjligt... ;-)


Stadens "store man" har nu äntligen, ett år efter att Aq-va-kul blev Aq-va-trist och stängde för det höll på att rasa, kommit fram till att Malmö kan få två helt nya badhus och att beslutet förmodligen kan tas redan i december. "Redan i december"???!!! Nog för att skåningar kan vara sävliga, men skånska politiker måste vara släkt med sengångaren. Jag undrar hur ofta de egentligen sammanträder. En gång i kvartalet???

Men solen skiner från klarblå himmel och morgonen till ära lyssnar jag på ABBA Gold. Dotra sover. Igen. Mitt öga verkar ha återhämtat sig från gårdagens synförsämring på 50 % på grund av nageln i ögat. Jodå, det blev en rispa på hornhinnan av dotras sylvassa nagel, så föräldrar, se upp när ni sover bredvid era barn - det kan bli en nagel i ögat!

2 kommentarer:

Jonte sa...

Kul läsning och tack för fikan. Vi ses till sommaren.

Balance sa...

Det var snabbt! Tack själv. Grillning i trädgården någon gång i juli spikas å det omedelbaraste. :-)