torsdag 11 september 2008

Bra

Liz1e tipsade mig om Stress On n'a qu'une terre

Japp, rap på franska är bra, mycket bra, och han/de tar upp ett högaktuellt ämne - jorden och vad vi gör med den och att vi konsumerar för mycket, alldeles för mycket.

Tack, Liz1e!

Nu fortsätter jag jobba. Stressen blev inte mindre av att jag fick gå och hämta sjuk dotra på dagis... Feber och förkylt - känns det igen bland dagisfolket...?

PS. Hur lägger man in en video och inte bara länken från YouTube??

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vill inte vara negativ men första året på dagis brukar innebära ganska mycket sjukdagar.

Liz1e sa...

öppna ljudvideon, kopiera hela strängen som står i fältet "embed" OBS! strängen är lång, se till att inte missa något! klistra se'n in strängen i ditt inlägg i läget "redigera html" där du vill ha den. Lycka till!
Och usch ja, sjuka dagisbarn kan man verkligen allt om... under I:s första dagisår gick jag på penicillin 8 gånger för streptokocker:( Men det vänder när de fyller 4, en klen men dock en tröst.

Trixie sa...

Första året på dagis???! De börjar skolan sedan! Den ohängde 15-åringen (snart 16) kommer fortfarandes hemsläpandes med virus som däckar honom. Men jag sällar mig till tidigare talare och menar inte att vara negativ! ;-)

Balance sa...

Max: I knoooow. Har ju hört er och min systers eder över förkylningarna som avlöper varandra. Jag ser ju inte fram emot det, men det är ju bara att acceptera. Eller ta bort henne från dagis, och det går ju inte. :-)

Liz1e: Det har inte drabbat mig än, bara dotra. Sjukdomarna alltså. Det är väl bara en tidsfråga...

Trixie: Jag får helt enkelt skaffa enskilt boende för dotra från och med nu så att inte jag smittas... ;-)