lördag 8 november 2008

Nostalgie...

...lyssnade vi på i morse. Det är en fransk radiokanal som bara spelar låtar från 50-, 60-, 70- och 80-talet. Det mesta är franskt men ibland slänger de in engelskspråkiga låtar också. Som den här:



Eastbourne... Diskoteket på piren... Fasen, nostalgi är riktigt kul!

Hela familjen, inklusive galna hunden, kom på fötterna och dansade loss mellan kylskåpet och köksbordet. Klockan sju en lördag morgon.

5 kommentarer:

Liz1e sa...

hej tjejen! hoppas allt är bra i la France - här kommer länken till en låt som jag för evigt kommer att associera med dig!
http://www.youtube.com/watch?v=xgwA9So3LDo

Balance sa...

Hahaha, jag ler med hela ansiktet och lite till. Det, kära Liz1e, det värmde. You made my night 2night. Dansade vi inte till denna i din lägenhet, vill jag minnas? På ganska hög volym och många gånger? Tänk, det var en låt som jag helt hade glömt bort. Varför spelas aldrig den på nostalgiradiokanaler???

Allt bra i la France. Kommer hem nästa helg. Lovar, jo, jag lovar, att komma ut och hälsa på innan jul. Särskilt efter denna nostalgitripp. :-)

Liz1e sa...

jojomensan, dansade gjorde vi och det finns det dessutom bildbevis på!! de som gör nostalgiradio har helt enkelt ingen känsla för feeling....
du/ni är hjärtligt välkommen ut till oss "po lannet":)

Balance sa...

Vår väninna V kontrar med en låt som hon alltid förknippar med dig, och nu när jag hört den så vill jag nog minnas att jag har hört den med dig också.
http://www.youtube.com/watch?v=czjGpFyS-5w

Liz1e sa...

haha! du hörde den nog på min blogg inför mors dag:
http://liz1e.blogspot.com/2008/05/viva-la-mamma.html
Och V, ja hon har buggat till den många, många gånger... vi får nog ta en nostalgikväll alla 3 och bläddra i fotoalbum!